Inlägget gjort

WonderLAN Spring 2023 – Koalition!


En gång i tiden, i en frodig eukalyptusskog, bodde en grupp koalor. De levde sina liv ensamma tills en dag då deras hem hotades. Människorna planerade att hugga ner träden för att ge plats åt nya utvecklingsprojekt. Koalorna visste att de behövde bilda en koalition för att rädda sitt hem. De kallade till ett möte och förslagen var att protestera och göra skyltar eller att skriva brev till myndigheterna.
De upptäckte att koalorna var starkare tillsammans när de arbetade mot ett gemensamt mål. De bildade en kraftfull koalition och agerade för att skydda sitt hem. Deras insatser var framgångsrika och människorna gick med på att skydda skogen och inte hugga ner fler träd. De överlyckliga koalorna bestämde sig för att fira sin seger med en LAN-fest. De bjöd in alla djur i skogen att delta i en helg med spelkul, skratt och turneringar.

OBS! I år har vi 20st datorplatser som är gratis för 1a års studenter på BTH. Det är först till kvarn som gäller!

De fem första att köpa biljett får dessutom en early-bird påse med godsaker!

Biljettsläpp sker 8 mars kl 21:00

Plats: Multisalen, BTH

Datum 7 april kl 13:00 – 10 april kl 15:00

Discord: klicka här!

Facebook: klicka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.