Bli medlem

Spelmedlem

Mammas Källare är beroende av sina spelmedlemmar. Utan er som deltar på, hjälper till under eller arrangerar våra evenemang så skulle inget hända!

Då vi är en Sverok-ansluten förening så får vi stöd beroende på antalet medlemmar vi har. Därför är det viktigt att alla som är aktiva eller intresserade blir registrerade spelmedlemmar. Nedan kan du se anmälningsformuläret för att gå med i vår förening. Det är kostnadsfritt att bli vanlig spelmedlem!

Som spelmedlem får du även en hel del förmåner, ex.vis. att kunna låna spel av föreningen utanför våra evenemang mot en mindre lånekostnad.

Betalande spelmedlem

Vill man stödja föreningen ytterligare kan man frivilligt bli betalande spelmedlem. Medlemsavgiften är 50:- och ger betalt medlemskap under ett år. Avgiften används för att hjälpa oss driva våra evenemang under året och ger oss möjligheten att kostnadsfritt kunna låna ut brädspel till dig som betalande spelmedlem. Fler fördelar med betalt medlemskap är på väg!

För att bli betalande spelmedlem anmäler du dig först nedan som kostnadsfri spelmedlem. För sedan över 50:- till bankgiro 768-6751 och märk betalningen med ditt för- och efternamn som referens.

Sverok

Använd rutan nedan eller gå in direkt på http://ebas.sverok.se/signups/index/7195