Publicerad den

WonderLAN Autumn 2023 – Return of the Gädda-i

gädda-i med lasersvärd
På planeten Aqua-Monde lever gäddorna i harmoni med sina undervattenskolonier. En dag dyker det upp en mystisk mörk skugga över havsbottnen. Det är Darth Fiskius, en ond gädda med krafter från den mörka sidan av kraften.
Gäddornas ledare, Luke Gäddyskywalker, känner kraftens kall och börjar sin utbildning som en jedi. Han samlar en grupp modiga gäddor, inklusive Prinsessan Leckia och smugglaren Herring Solo, för att konfrontera Darth Fiskius.
Efter en episk undervattensstrid besegrar Luke Darth Fiskius och återställer freden på Aqua-Monde. Istället för en segerfest beslutar gäddorna att arrangera en stor LAN-fest för att fira sin seger. De spelar holografiska spel och tävlar i virtuella strider, och det är en natt av glädje och vänskap.

Datum: 24-26 november.
Datorplats: 220kr.
Biljettsläpp: 25 oktober.

Är du en förstaårstudent på bth? Vi erbjuder 15st gratisbiljetter till er som är nya på skolan så var på hugget den 25 oktober när biljetterna släpps och säkra din gratis biljett.